+381 64 33 33 180
+43 660 24 34 114

 

USLUGE PREVOZA PUTNIKA

Nudimo usluge kombi prevoza putnika sa adrese u Srbiji na adresu u Minhenu, Ulmu, Štutgartu, Karlsrueu, Manhajmu i Frankfurtu, kao i svim okolnim mestima. Naš tim čine profesionalni vozači koji na prvom mestu brinu o Vašoj bezbednosti, i koji su uvek spremni da izađu u susret svim Vašim realnim potrebama.

Raspolažemo modernim i udobnim kombijima koji ispunjavaju sve tehničke standarde, kao i standarde u pogledu komfora i higijene. Sva vozila imaju 8+1 sedišta i tokom celog puta u vozilima je obezbeđen wi-fi.

Prevoz putnika sa adrese do Minhena, Ulma, Štutgarta, Karlsrua, Manhajma i Franfurta, kao i okolnih mesta, organizujemo svakog ponedeljka i svakog petka, a povratak za Srbiju je svake srede i svake nedelje. U cenu karte su uračunata dva kofera ili dve torbe.

Trudimo se da uvek odaberemo najoptimalniju rutu putovanja, kako bi svi putnici na najbrži i najbezbedniji način stigli do svog odredišta. Takođe, uvek smo spremni na dogovor kako bismo Vam izašli u susret i pružili jedinstveno iskustvo putovanja.

Putnike skupljamo iz svih većih gradova u Vojvodini, ili po dogovoru i u manjim mestima. Za sve dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate a mi ćemo Vam uvek pružiti pravu informaciju.